Dania główne

Stek z polędwicy
50 zł

z ziemniakami truflowymi, masłem estragonowym i warzywami grillowanymi

Górka cielęca
45 zł

ułożona na kaszotto grzybowym, fasolce szparagowej z sosem z suski sechlonskiej

Devolaille
30 zł

z kostką, frytki steakhause, surówka Colesław

Placek po zbójnicku
30 zł

z wołowiną, pieczarkami, papryką i czerwoną cebulą

Policzki wołowe
30 zł

podane z knedlami i kapustą czerwoną

Jagnięcina
45 zł

ułożona na moskolach, z bobem i sosem kurkowym

Ossobuco z jelenia
75 zł

podane z chipsem z topinamburu w kompozycji warzyw mini oraz sosem z owoców leśnych

Schab z kostką panierowany
35 zł

z ziemniakami francuskimi Amandino i kapustą zasmażaną

Możliwość wynajęcie busa
do rozwożenia gości weselnych.

Tel. 507 227 965

Restauracja jest otwarta
od poniedziałku do piątku w godz. 11-22 a także
w dniach 18.08, 24-25.08
Zapraszamy!