Dania główne

Stek z polędwicy
55 zł

z ziemniakami truflowymi, masłem estragonowym i warzywami grillowanymi

Górka cielęca
48 zł

ułożona na kaszotto grzybowym, fasolce szparagowej z sosem z suski sechlonskiej

Devolaille
30 zł

z kostką, frytki steakhause, surówka Colesław

Placek po zbójnicku
30 zł

z wołowiną, pieczarkami, papryką i czerwoną cebulą

Policzki wołowe
35 zł

podane z knedlami i kapustą czerwoną

Udziec jagnięcy
65 zł

podany z moskolem, sosem szafranowo-miętowym oraz warzywami sezonowymi

Schab z kostką panierowany
35 zł

z ziemniakami francuskimi Amandino i kapustą zasmażaną

Polędwiczka wieprzowa
35 zł

podana z kaszą bulgur, buraczkami w miodzie i sosem cebulowo-malinowym

Kurczak kukurydziany suprime
40 zł

podana z kaszą bulgur, buraczkami w miodzie i sosem cebulowo-malinowym

Możliwość wynajęcie busa
do rozwożenia gości weselnych.

Tel. 507 227 965